פורסם ב- כתיבת תגובה

מתכון פויקה עוף פרגיות

היופי בבישול בפויקה הוא שכמעט ולא צריך לדעת איך מכינים פויקה!

 בהרבה מתכונים לפויקה כל מה שצריך לעשות זה…

להכניס את המצרכים לפויקה, את הבשר לפויקה

ואז

מכניסים את הסיר פויקה במדורה

נותנים לסיר בישול איטי

ומידי פעם בודקים ומערבבים

עד שבסוף יצא לכם תבשיל פויקה טעים ומפנק!

כמו שתראו במתכון הבא:

מרכיבים:

2 תפוחי אדמה

2 גזרים

1 שורש כוסברה

1 עוף מחולק

1 ק"ג פרגיות

פטריות טריות  2- 3 חבילות

2-  כוסות אורז מושרה במים

:למרינדה

2 כפות דבש

1/4 כוס רוטב סויה

3 כפות שמן זית

5 שיני שום תושות

אופן ההכנה:

  1. משחימים את העוף והפרגיות בסיר
  2. לאחר השחמה, מוסיפים את כל הירקות, יוצקים את המרינדה..
  3. מוסיפים מים עד לכיסוי העוף והירקות ונותנים לתבשיל להתבשל
  4. את האורז מוסיפים לסיר כ 20-30 דקות לקראת סיום הבישול
  5. .חשוב לוודא שיש מספיק נוזלים לאורך הבישול, במידה וחסר כמובן להוסיף

 

בתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *